Táplálkozási ABC: Tápanyagok
Új, "Táplálkozási ABC" című sorozatunkból megtudhatják Olvasóink, hogy mit nevezünk tápanyagnak, milyen fajtái vannak, mire jók a fehérjék, zsírok, szénhidrátok,...
Tovább a cikkhez »
Új, "Táplálkozási ABC" című sorozatunkból megtudhatják Olvasóink, hogy mit nevezünk tápanyagnak, milyen fajtái vannak, mire jók a fehérjék, zsírok, szénhidrátok,...
A reggeliről mindenki tudja, hogy milyen fontos étkezésnek számít, hiszen ezzel indul a napunk. A világ különböző pontjain más-más ételt...
Az egyre hűvösebbé váló idő miatt nemcsak mi, emberek húzódunk be a meleg lakásba, hanem a poloskák is menedéket keresnek....
Felfedezés: Ilja Mecsnyikov (1908: orvosi Nobel-díj) szerint a Lactobacillus tartalmú fermentált tejtermékek rendszeres fogyasztása támogatja a bélműködést, ezzel indokolta a...
Kirándulás, grillezés, strand... Csak néhány a legkedveltebb nyári tevékenységeink közül. Ahogyan megérkezett a jóidő és többet süt a nap, egyre...
Itt a tavasz, vele együtt a nátha, és a megfázás többi velejárója: a rossz közérzet, torokfájás, köhögés, fejfájás, hőemelkedés. ...
A haspuffadás nem válogat – nemtől, kortól, életmódtól vagy egészségi állapottól függetlenül bárkit érinthet, így sajnos szinte mindannyiunk által jól...
A fájdalom olyan sokféle lehet, mint ahányféle az ember maga: lehet szúró, égető, nyomó, lüktető. Befolyásolja a közérzetünket és...
A köhögés alapvetően a szervezet védekező mechanizmusa, mely arra irányul, hogy a légutakba került szennyeződéseket, váladékot a levegő erőteljes kiáramoltatásával...