https://moneka.sucofindo.co.id/capai/ https://vepik.sucofindo.co.id/assets/back/plugins/codemirror/mode/smarty/yotsuba/ https://vepik.sucofindo.co.id/assets/back/plugins/codemirror/mode/smarty/yosh/ https://vepik.sucofindo.co.id/assets/katyusha/ https://vepik.sucofindo.co.id/assets/back/login/ https://moneka.sucofindo.co.id/tembus/ slot gacor Nyerje meg a PatikaPlus Egészségtár vitamincsomagjainak egyikét! | PatikaPlus | online patika, gyógyszertár, vásárlás, blog, kiadványok, patika kereső | PatikaPlus Gyógyszertárak

Nyerje meg a PatikaPlus Egészségtár vitamincsomagjainak egyikét!

   Hírek      2024. május 07.

Vegyen részt a PatikaPlus Gyógyszertárak Egészségtár játékában!

 

Tekintse meg minden hónapban akciós termékeink kisfilmjét, mely végén talál egy betűt.

Ezekből a betűkből decemberben össze tud állítani majd egy szót, amit be kell küldenie a jatek@patikaplus.hu címre.

A játék résztvevői között kisorsolunk 5 ajándékcsomagot, mely a PatikaPlus Gyógyszertárak Egészségtár vitaminjait tartalmazza!

 

A PatikaPlus saját márkás vitaminjairól és krémeiről webshop-unkban találhat bővebb információt!

 


Tetszett a cikk?
 

2024. május 07.

Hasonló cikkek

Borotválkozási tippek érzékeny bőrűeknek: Így maradhat bárki irritációmentes

Sokaknak a borotválkozás és önmagában a szőrtelenítés is igazi kihívás, különösen, ha a bőrük hajlamos az irritációra, kipirosodásra vagy szőrtüszőgyulladásra. A meleg időben vannak, akik előnyben részesítik a sima, szőrtelen bőrfelületet, legyen szó strandolásról, fesztiválokról vagy éppen csak a hétköznapi öltözékről. Érzékeny bőrrel minden egyes borotválkozás egy kisebb hadműveletté válhat, ami alapos tervezést és előkészítést igényel.

 

TOVÁBB A CIKKHEZ
2024. 08. 28.

Nyár, napsütés, napgomba - Tippek a gombás fertőzés megelőzéséhez

Meleg idő, szabadság, strandolás – ezek a dolgok egyszerre töltik fel a testünket és a lelkünket. A melegnek, a magas páratartalomnak és a sok napsütésnek van egy kevésbé szórakoztató árnyoldala is, amit érdemes szem előtt tartani, amikor a bőrünket ápoljuk. Itt jön képbe a napgomba, ami sokunk számára ismeretlen probléma lehet, de a nyári hónapokban meglehetősen gyakori.

TOVÁBB A CIKKHEZ
2024. 08. 28.

Frissesség egész napra - Hatékony izzadásgátlók és természetes praktikák a nyári meleg ellen

TOVÁBB A CIKKHEZ
2024. 06. 12.
Kövessen minket itt is:           

Értesüljön elsőként újdonságainkról és havi kedvezményeinkről!